Nuttige Links

De website van de Vlaamse wielrijdersbond (VWB) bevat heel wat nuttige informatie voor wielertoeristen. Daarnaast kan men ook lid worden van de VWB wat een aantal voordelen biedt waaronder technische bijstand indien met onderweg met onoverkomelijke problemen kampt.

Leden kunnen ook deelnemen aan de verschillende ritten die worden georganiseerd en terug te vinden zijn in de kalender op de website van VWB. Niet-leden kunnen ook deelnemen mits het betalen van een dagpas.


Routeyou is een goede software om routes te bekijken en routes te maken. Zonder upgrade kan je al routes maken, maar met een kleine upgrade van enkele euro's per maand krijg je er een hoop mogelijkheden bij.


Komoot is ook een route planner, die bovendien aan je Garmin connect kan gekoppeld worden. Daarnaast vind je ook een vele mooie routes zowel in binnenland als in buitenland. 


Designed by Freepik

Via bovenstaande link kom je aan de gegevens van de enige  echte fietsenmaker in Hoegaarden. Voor die leden die zijn nummer nog niet hadden opgeslagen.